• Udruženje

  Udruženje

  Okupljanje članova Udruženja radi obogaćivanja (uvećanja) njihovog stručnog znanja
 • Inženjera

  Inženjera

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
 • Elektrotehnike

  Elektrotehnike

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
 • 1
 • 2
 • 3
Tech Hosted 2018

Tech Hosted 2018

Tech Hosted by LANACO konferencija, koja se održava od 15-19.10.2018. godine u LANACO Tehnološkom centru, jedinstven je spoj između stručnjaka iz IT svijeta i njihovih klijenata. Ovo je jedinstvena prilika da uživo razmjene iskustva na panel diskusijama, okruglim stolovima i prezentacijama. Tech Hosted by LANACO, most između struke i zadovoljstva. Više detalja možete pronaći na zvaničnoj web stranici.

Registraciju možete obaviti na sljedećem linku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije

Osvojen najviši vrh BiH

Osvojen najviši vrh BiH

Prva planinarska akcija u organizaciji Udruženja inženjera elektrotehnike Republike Srpske uspješno je završena nakon što je deset učesnika osvojilo najviši vrh Bosne i Hercegovine, nadmorske visine 2.386 metara.

Maglić je planina koja spada u Dinarske planine, a nalazi se na granici Bosne i Hercegovine i Crne Gore, na oko 20 km jugozapadno od Foče.

Omeđena je rijekom Sutjeskom na zapadu, planinom Volujak na jugozapadu, rijekama Drinom i Pivom na sjeveroistoku, te planinom Bioč na jugoistoku.

Neslužbeno, čast najvišeg vrha planine Maglić pripada BiH Magliću (2.386 m), iako je CG Maglić (2.388 m) dva metra viši. Crnogorski dio Maglićkog masiva je ukrašen nevjerovatnom ljepotom Trnovačkog jezera.

Uspon na Maglić je moguć iz više smjerova, sa Prijevora, Trnovačkog jezera, kao i sa Dernečišta koju stazu je izabrala naša mala planinarska družina.

Prvi dio staze, najprije vodi šumskim putem koji vrlo brzo prelazi u planinski puteljak, koji dalje vodi kroz visoku bukovu šumu sve do izlaska na visoravan. Zatim po visoravni, preko livada kroz nisko rastinje i kleku do podnožja planine. Potom kreće zahtjevniji dio staze koji je osiguran i čeličnom sajlom. Nakon savladanog uspona izlazi se na sedlo između CG i BiH Maglića.

Penjati se ovakvom stazom, nije bilo nimalo lako. Valjalo je uložiti mnogo truda, ali i znoja, da bi se savladao dio po dio Maglića, poznatog po raznolikim predjelima. Ali kako su se ti predjeli ukazivali pred našim planinarima, tako je i njihov polet rastao, kao i neodoljiva želja da se, bez obzira na to da li su tu bili prvi ili po ko zna koji put, popnu na najvišu tačku ove planine.

Na samom vrhu, kao nagrada za uloženi napor, pruža se božanstven pogled na okolne planine Zelengora, Volujak, Durmitor i druge. Nakon fotografisanja i kratkog predaha, ekipa se zaputila nazad istim putem.

Na kraju ovog pohoda, uprkos umoru i iscrpljenosti, svi su bili puni pozitivnih utisaka. Obuzeti posebnim osjećajem koji se ne može opisati riječima. To se jednostavno mora doživjeti.

Učešće u ovom pohodu je za svakoga zaista neprocjenjivo iskustvo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opširnije

Poseban popust za CIO LEADERSHIP FORUM za kompanije iz Bosne i Hercegovine

Poseban popust za CIO LEADERSHIP FORUM za kompanije iz Bosne i Hercegovine

 

Sve kompanije iz Bosne i Hercegovine koje odluče da prisustvuju CIO LEADERSHIP FORUMU koji će se održati 25. i 26. oktobra 2018. godine u hotelu Čigota na Zlatiboru, mogu da ostvare popust od 20% za kotizacije u odnosu na regularne cijene koje su date na web stranici.

Više detalja možete pronaći u sljedećim odjeljcima:

SPEAKERS - lista govornika

VENUE & TRAVEL - smјeštaj

Registraciju možete obaviti putem gornjeg linka ili e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

 

 

 

Opširnije

Sasatanak u vezi planinarske akcije „Uspon na Maglić“

Udruženje inženjera elektrotehnike Republike Srpske organizuje sastanak povodom planinarske akcije „Uspon na Maglić“ u utorak 18.09.2018. godine, u kafe baru La Strada, sa početkom u 19:00 časova.

Pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju sastanku radi dobijanja svih informacija vezanih za planinarsku akciju, kao i dogovora u vezi prevoza i smještaja.

 

Opširnije

Uspon na Maglić

Udruženje inženjera elektrotehnike Republike Srpske poziva članove i prijatelje na planinarsku akciju „Uspon na Maglić“ – najviši vrh BiH (2386 metara) od 21.09.-23.09.2018. godine.

PLAN AKCIJE:

21.09.2018. (petak)

 • Okupljanje učesnika na parkingu kod Elektrotehničkog fakulteta
 • Nakon pregleda opreme i dokumenata, polazak na put
 • Usputna posjeta Foče, nabavka namirnica (ko nije ranije pripremio)
 • Dolazak na odredište – Tjentište u popodnevnim satima
 • U slučaju da nekom ne odgovara ili ne može da se uklopi u predviđeni plan prevoza u grupi, može individualno da isplanira dolazak na odredište (poželjno bi bilo do 18:00 časova)

22.09.2018. (subota)

 • Buđenje i pripreme za polazak vozilima na Prijevor
 • Pješačenje od Prijevora ka vrhu, povratak preko Trnovačkog jezera

23.09.2018. (nedjelja)

 • Nakon ustajanja i spremanja planiran je doručak i povratak za Banju Luku

POTREBNA OPREMA:

Dnevni ranac (od maksimalno 35 litara) sa zaštitom od vlage, gojzerice, gamašne, hlače, jakna, presvlaka, kabanica, duks, trenerka, papuče, kupaće, foto aparat, lična karta, čeona lampa, zaštitna krema, naočale i kapa (šešir/kačket).

Hrana i piće, energetski slatkiši, suvo voće.

Više detalja možete naći na sljedećoj veb stranici.

Broj mjesta je ograničen na 30, a prijave i uplate su najkasnije do ponedjeljka (17.09.2018.) do 19:00 časova, tj. na sastanku udruženja.

Cijena akcije je 70KM, u cijenu su uračunati troškovi smještaja i organizacije akcije (ulaz u nacionalni park).

NAPOMENA:

* Svaki učesnik akcije je dužan da se pridržava plana kretanja i da poštuje odluke organizatora;

* U sličajevima kada nepovoljne vremenske prilike mogu uticati na izvodljivost ili bezbjednost akcije, datum njenog održavanja može biti pomjeren, odnosno prilagođen obavezama organizatora kao i vremenskim prilikama;

* U slučaju promjene datuma, organizator akcije je dužan da u što kraćem vremenskom roku od donijete odluke o tome obavijesti učesnike, pri čemu oni imaju pravo da otkažu svoje učešće, uz refundaciju cijelog uplaćenog iznosa;

* Otkazivanje učešća od strane učesnika u roku od 24č prije početka izleta smatra se kao učešće na akciji, što uključuje uplatu iste, a u slučaju kada je uplata izvršena ne podrazumijeva povrat novca;

* Svako lice na akciji učestvuje na vlastitu odgovornost.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte br. 065 513 629 (Milan) i 065 414 510 (Danijel).

 

 

Opširnije

DIGITAL MARKETING FORUM

DIGITAL MARKETING FORUM

19. i 20. novembra 2018. godine, u hotelu Zira u Beogradu, će se održati

DIGITAL MARKETING FORUM

Na skupu će biti riječi o:

- "Mind Genomics" - strategiji koja opisuje kako formirati ciljne grupe za promociju sličnih proizvoda

- Kako korisiti Indiegogo za prikupljanje sredstava za projekte

- Kako koristiti medije za promociju svojih proizvoda u digitalnoj eri

- Kako uključiti elemente poslovnog obavještavanja u marketinske akcije

- Do kog nivoa uključiti savremenu statistiku u marketinskim promocijama

- Kako da transformišete vašu organizaciju u digitalnoj eri

- Koji su najnoviji trendovi u upotrebi ICT-ja u Digitalnom marketingu

 

Iskoristite mogućnost popusta na rane prijave, na sajtu u odjeljku REGISTER

http://digital-dreams.biz/events/digital-marketing-forum.html

Opširnije

Udruženje inženjera elektrotehnike Republike Srpske (UIERS) je osnovano s ciljem da se doprinos inženjera elektrotehnike ekonomskom razvoju i razvoju Republike Srpske u cjelini znatno uveća. Sa druge strane, Udruženje svojim postojanjem i aktivnostima, doprinosi i ličnom usavršavanju svojih članova i afirmaciji struke, napretku obrazovanja u oblasti elektrotehnike u Republici Srpskoj.

banner cyr

Članarina

Saznajte koji su uslovi učlanjenja za fizička i pravna lica

Idi na stranicu

Povežite se

All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Udruženje

UDRUŽENJE INŽENJERA ELEKTROTEHNIKE REPUBLIKE SRPSKE
Banja Luka, Patre 5
(Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci)
Tel. 051 221 824; Faks. 051 211 408, e-adresa: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Gdje se nalazimo