• Udruženje

  Udruženje

  Okupljanje članova Udruženja radi obogaćivanja (uvećanja) njihovog stručnog znanja
 • Inženjera

  Inženjera

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
 • Elektrotehnike

  Elektrotehnike

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
 • 1
 • 2
 • 3
Program aktivnosti za 09.05.2018. godine - tenistki turnir

Program aktivnosti za 09.05.2018. godine - tenistki turnir

 

U sklopu planiranih aktivnosti UIERS, dana 09.05.2018. godine održaće se teniski turnir parova na terenima TK Borac u Banja Luci.

Pored takmičarskog dijela, planirano je da svi članovi Udruženja mogu učestvovati u druženju, igranju stonog tenisa, kao i da navijaju za svoje favorite.

Uz dobar roštilj, jagnjetinu i prasetinu, te rakiju, vino, pivo i sokove, biće organizovane "karaoke" i muzika uživo.

Nadamo se da će svi učesnici naći nešto za sebe. Na ovaj način pokazaćemo da znamo sem dobro da radimo i dobro da se zabavljamo i družimo.

Izvlačenje parova će se obaviti 08.05.2018. godine u 18 časova u TK Borac, a takmičenje će početi 09.05.2018. u 10 časova.

Ručak je planiran za 16 časova, kao i proglašenje pobjednika.

Ova manifestacija se finansira ličnim učešćem u iznosu 25 KM i sredstvima donatora.

Kako bi mogli sve kvalitetno i na vrijeme da planiramo potrebno je da se prijavite i potvrdite svoj dolazak najkasnije do 01.05.2018. godine.

Za sve ostale informacije možete da se obratite putem telefona ili maila:

Milan Gvozderac, (065) 513-629, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.;
Aleksandar Gitarić, (065) 903-333, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.;
Zlatko Babić, (065) 522-005, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

 

Opširnije

Teniski turnir

Teniski turnir

Udruženje inženjera elektrotehnike Republike Srpske 09.05.2018. u Teniskom klubu Borac organizuje cjelodnevno druženje i teniski turnir parova.

Uskoro više informacija o sadržaju druženja i načinu prijavljivanja za turnir.

 

 

 

Opširnije

Konferencija: Digitalna transformacija u finansijskim institucijama

 • 000
 • 001
 • 002
 • 003
 • 004
 • 005
 • 006
 • 007
 • 008
 • 009

Organizator:  Udruženje inženjera elektrotehnike Republike Srpske
Konferencija Digitalna transformacija u finansijskim institucijama održana je 29.11.2016. godine na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banja Luci.

Na konferenciji je analiziran uticaj savremenih IT rješenja u finansijskim institucijama i posljedice primjene ovih tehnologija na njihovo poslovanje. Opis tema i predavača:

Opširnije

infoteh 2016

Simpozijum INFOTEH-JAHORINA nastavak je međunarodnog Simpozijuma JAHORINA koji je posljednji put održan 1991. godine u hotelu Jahorina na Jahorini. Cilj Simpozijuma je da okupi eksperte, naučnike, inženjere, istraživače i studente koji se bave informacionim tehnologijama i njihovom primjenom u sistemima upravljanja, komunikacionim, proizvodnim i elektronskim sistemima, energetici, kao i u drugim oblastima od interesa za brži i uspješniji razvoj sredine u kojoj živimo. Simpozijum posebnu pažnju posvećuje mladim istraživačima i studentima organizovanjem posebne studentske sesije.

Opširnije

Prestaje podrška za starije verzije Internet Explorera

Prestaje podrška za starije verzije Internet Explorera

Svi oni koji na svojim računarima koriste Internet Explorer stariji od aktuelne verzije 11 biti će dodatno izloženi sigurnosnim problemima. Još u jesen prošle godine Microsoft je, nakon što je objavljeno da će u Windows 10 operativnom sistemu zadani web explorer biti Edge, najavio je  da 12. januara prestaje službena podrška za Internet Explorer verzije 8, 9 i 10.

Opširnije

Studenti osvojili drugo mjesto u Jokohami

Studenti osvojili drugo mjesto u Jokohami

Marko Okulić, Marko Ožegović i Ivan Zlatanović (mentor), sa Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, osvojili su drugo mesto na studentskom takmičenju IIR-a u okviru Međunarodnog kongresa hlađenja, ICR2015, koji je od 16. do 22. avgusta ove godine održan u japanskom gradu Jokohami.

Opširnije

Udruženje inženjera elektrotehnike Republike Srpske (UIERS) je osnovano s ciljem da se doprinos inženjera elektrotehnike ekonomskom razvoju i razvoju Republike Srpske u cjelini znatno uveća. Sa druge strane, Udruženje svojim postojanjem i aktivnostima, doprinosi i ličnom usavršavanju svojih članova i afirmaciji struke, napretku obrazovanja u oblasti elektrotehnike u Republici Srpskoj.

banner cyr

Članarina

Saznajte koji su uslovi učlanjenja za fizička i pravna lica

Idi na stranicu

Povežite se

All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Udruženje

UDRUŽENJE INŽENJERA ELEKTROTEHNIKE REPUBLIKE SRPSKE
Banja Luka, Patre 5
(Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci)
Tel. 051 221 824; Faks. 051 211 408, e-adresa: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Gdje se nalazimo