О нама

Чланарина

На Оснивачкој скупштини УИЕРС одржаној 22.04.2015. године донесена је Одлука да годишња чланарина за запослена физичка лица буде 25 КМ/год, за пензионере 10 КМ/год и без плаћања чланарине за младе инжењере електротехнике прву годину послије дипломирања, ако се за тај период не запосле.

Чланарина за правна лица за годину дана је:

  • правно лице до 5 запослених инжењера електротехнике: 200 КМ
  • правно лице од 5 до 10 запослених инжењера електротехнике: 300 КМ
  • правно лице од 10 до 50 запослених инжењера електротехнике: 500 КМ
  • правно лице од 50 до 100 запослених инжењера електротехнике: 1.000 КМ
  • правно лице преко 100 запослених инжењера електротехнике: 3.000 КМ

Напомена: Чланарина се уплаћује за текућу годину без обзира на датум учлањења.

Чланарина се уплаћује на Рачун УИЕРС отворен код НЛБ Развојне банке а.д. Бања Лука
Рачун бр. 5620998130751372

Физичка лица чланарину могу уплатити и у просторијама УИЕРС на ЕТФ Бања Лука.

Мисија и визија

Мисија

Окупити што већи број инжењера електротехнике свих смјерова, који живе и раде у Републици Српској или су поријеклом из мјеста на територији Републике Српске ради остваривања заједничких интереса кроз реализацију активности Удружења и пружањем услуга и стручне помоћи у ширењу позитивних сазнања и искустава из различитих области електротехнике, у популаризацији науке и резултата научних истраживања, образовању, примјени нових технологија, иновативности, заштити околине, техничкој култури, ефикасној и сигурној производњи и употреби енергије, промоцији цјеложивотног учења, професионализама и одговорног понашање уз уважавање високих етичких норми, те успостављати трајне везе и сарадњу с домаћим и страним научним, образовним, привредним организацијама и удружењима стварајући једну мултидисциплинарну и вишеслојну заједницу на добробит свих.

Опширније...

Сврха и циљ дјеловања

  • окупљање чланова Удружења ради обогаћивања (увећања) њиховог стручног знања;
  • јачање и омасовљавање инжењерских кадрова Републике Српске из области електротехнике, развијање међусобне сарадње и сарадње са одговарајућим међународним организацијама инжењера електротехнике;
  • успостављање и вођење регистра инжењера електротехнике;

    Опширније...

О Удружењу

Удружење инжењера електротехнике Републике Српске (УИЕРС) је основано с циљем да се допринос инжењера електротехнике економском развоју и развоју Републике Српске у цјелини знатно увећа. Са друге стране, Удружење својим постојањем и активностима, доприноси и личном усавршавању својих чланова и афирмацији струке, напретку образовања у области електротехнике у Републици Српској.

Опширније...

banner cyr

Чланарина

Сазнајте који су услови учлањења за физичка и правна лица

Иди на страницу

Повежите се

 All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Удружење

УДРУЖЕЊЕ ИНЖЕЊЕРА ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Бања Лука, Патре 5
(Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци)
Тел. 051 221 824; Факс. 051 211 408, е-адреса: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Гдје се налазимо