О нама

Мисија

Окупити што већи број инжењера електротехнике свих смјерова, који живе и раде у Републици Српској или су поријеклом из мјеста на територији Републике Српске ради остваривања заједничких интереса кроз реализацију активности Удружења и пружањем услуга и стручне помоћи у ширењу позитивних сазнања и искустава из различитих области електротехнике, у популаризацији науке и резултата научних истраживања, образовању, примјени нових технологија, иновативности, заштити околине, техничкој култури, ефикасној и сигурној производњи и употреби енергије, промоцији цјеложивотног учења, професионализама и одговорног понашање уз уважавање високих етичких норми, те успостављати трајне везе и сарадњу с домаћим и страним научним, образовним, привредним организацијама и удружењима стварајући једну мултидисциплинарну и вишеслојну заједницу на добробит свих.

Визија

Бити репрезентативна организација инжењера електротехнике и носитељ позитивних промјена која ће бројношћу својих чланова, својим ауторитетом и препознатљивошћу бити уважавана као незамјењив партнер привредним организацијама, образовним, научно-истраживачким и другим институцијама, удружењима која дијеле сличне циљеве, и која ће сталним развојем и квалитетом свога рада максимално одговорити потребама својих чланова и друштва у цјелини.

 

banner cyr

Чланарина

Сазнајте који су услови учлањења за физичка и правна лица

Иди на страницу

Повежите се

 All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Удружење

УДРУЖЕЊЕ ИНЖЕЊЕРА ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Бања Лука, Патре 5
(Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци)
Тел. 051 221 824; Факс. 051 211 408, е-адреса: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Гдје се налазимо