O nama

Misija

Okupiti što veći broj inženjera elektrotehnike svih smjerova, koji žive i rade u Republici Srpskoj ili su porijeklom iz mjesta na teritoriji Republike Srpske radi ostvarivanja zajedničkih interesa kroz realizaciju aktivnosti Udruženja i pružanjem usluga i stručne pomoći u širenju pozitivnih saznanja i iskustava iz različitih oblasti elektrotehnike, u popularizaciji nauke i rezultata naučnih istraživanja, obrazovanju, primjeni novih tehnologija, inovativnosti, zaštiti okoline, tehničkoj kulturi, efikasnoj i sigurnoj proizvodnji i upotrebi energije, promociji cjeloživotnog učenja, profesionalizama i odgovornog ponašanje uz uvažavanje visokih etičkih normi, te uspostavljati trajne veze i saradnju s domaćim i stranim naučnim, obrazovnim, privrednim organizacijama i udruženjima stvarajući jednu multidisciplinarnu i višeslojnu zajednicu na dobrobit svih.

Vizija

Biti reprezentativna organizacija inženjera elektrotehnike i nositelj pozitivnih promjena koja će brojnošću svojih članova, svojim autoritetom i prepoznatljivošću biti uvažavana kao nezamjenjiv partner privrednim organizacijama, obrazovnim, naučno-istraživačkim i drugim institucijama, udruženjima koja dijele slične ciljeve, i koja će stalnim razvojem i kvalitetom svoga rada maksimalno odgovoriti potrebama svojih članova i društva u cjelini.

 

 

banner cyr

Članarina

Saznajte koji su uslovi učlanjenja za fizička i pravna lica

Idi na stranicu

Povežite se

All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Udruženje

UDRUŽENJE INŽENJERA ELEKTROTEHNIKE REPUBLIKE SRPSKE
Banja Luka, Patre 5
(Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci)
Tel. 051 221 824; Faks. 051 211 408, e-adresa: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Gdje se nalazimo