Вијести

Друштво за КГХ припремило је електронски курс о Ф-гасовима и пратећој регулативи на српском језику.

 

Међународно призната професионална диплома из хлађења и климатизацијеДруштво за КГХ Србије у сарадњи са компанијом Стар Леарнинг Солутионс, из Глазгова, Велика Британија, и УНЕП-ом, припремило је електронски курс о Ф-гасовима и одговарајућој регулативи локализован за земље Балкана.

Техничари за климатизацију, грејање и хлађење имају прилику да буду у току са новим прописима и техничким достигнућима из индустрије на лак и погодан начин. Систем обуке преко интернета (е-леарнинг), омогућава професионалцима да одржавају и побољшају компетентност било кад и било где, као и да добију међународно признати сертификат о континуалном професионалном развоју (сертификат ЦПД).

За похађање и полагање курса не постоје никакви посебни услови нити временска ограничења.Овај курс врхунског квалитета, о Ф-гасовима и одговарајућој регулативи, служи за појединачну сертификацију. Курс кандидату омогућава да стекне основно теоријско знање у вези са Ф-гасовима и стационарним расхладним системима, сплит системима и топлотним пумпама. Сва материја потребна за теоретско знање изложена је у сажетом и разумљивом облику, једноставном за праћење.

Више информација и пријава на курс налазе се на сајту Друштва за КГХ.

banner cyr

Чланарина

Сазнајте који су услови учлањења за физичка и правна лица

Иди на страницу

Повежите се

 All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Удружење

УДРУЖЕЊЕ ИНЖЕЊЕРА ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Бања Лука, Патре 5
(Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци)
Тел. 051 221 824; Факс. 051 211 408, е-адреса: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Гдје се налазимо