Вијести

Стручни панел из области дигиталне трансформације у организацији Удружења инжењера електротехнике Републике Српске одржан је крајем протекле седмице на Електротехничком факултету Универзитета у Бањој Луци.

Стручни панел је окупио представнике Електротехничког факултета, ICT фирме које су презентовале напредна дигитална рјешења, као и компаније и институције које су заинтересоване за дигитализацију и оптимизацију својих пословних процеса и рада.

Панел је отворио почасни предсједник Удружења инжењера електротехнике Републике Српске проф. др Бранко Докић који је нагласио важност постојања овог удружења и најавио нове активности у наредном периоду.

Зоран Ђурић, декан Електротехничког факултета у Бањалуци, истакао је њихову важну улогу у образовању и формирању кадрова за ИТ тржиште Републике Српске.

Своје теме и рјешења представиле су компаније РТ-РК, Гео ИНОВА, Блицнет, Асеко, Ланако, Б2 Линк и Микроелектроника.

На крају сусрета Милан Гвоздерац, предсједник Удружења инжењера електротехнике Републике Српске, захвалио је бањалучком ЕТФ-у на подршци у организацији овог важног панела, као и ICT компанијама на презентацији напредних техничких рјешења.

Више информација везано за овај догађај можете погледати у сљедћем видеу.

VIDEO

У наставку слиједи и неколико фотографија са УИЕРС стручног панела:

banner cyr

Чланарина

Сазнајте који су услови учлањења за физичка и правна лица

Иди на страницу

Повежите се

 All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Удружење

УДРУЖЕЊЕ ИНЖЕЊЕРА ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Бања Лука, Патре 5
(Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци)
Тел. 051 221 824; Факс. 051 211 408, е-адреса: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Гдје се налазимо