Вијести

Поводом обиљежавања 60 година постојања Електротехничког факултета, као најстаријег факултета Универзитета у Бањој Луци, Удружење инжењера електротехнике Републике Српске организовало је округли сто „Улога и позиција инжењера у друштву“.

Овај догађај је поред представника Електротехничког факултета окупио и представнике угледних компанија како из ранијег тако и садашњег времена.
Учесници скупа су имали прилику да изнесу искуства из периода оснивања Електротехничког факултета, развоја електронске индустрије у периоду Чајавеца, Космоса и Телекома, као и период развоја нових техологија и дигитализације доласком компанија као што су: Lanacо, RT-RK и HTEC.

На крају сусрета Милан Гвоздерац, предсједник Удружења инжењера електротехнике, истакао је да Удружење има за циљ свог дјеловања додатно образовање и обуку инжењера електротехнике, подизање угледа и препознатљивости електро-инжењерских професија, те развој науке, знања и привреде Републике Српске у цјелини.
Потом се захвалио свим учесницима и гостима на учешћу, као и спонзорима: "Ресторан Ланако", "Винарија Јунгић" и "КСЕТ" који су помогли у реализацији овог догађаја.

 

banner cyr

Чланарина

Сазнајте који су услови учлањења за физичка и правна лица

Иди на страницу

Повежите се

 All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Удружење

УДРУЖЕЊЕ ИНЖЕЊЕРА ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Бања Лука, Патре 5
(Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци)
Тел. 051 221 824; Факс. 051 211 408, е-адреса: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Гдје се налазимо