Вијести

Удружење инжењера електротехнике Републике Српске одржало је 9. маја 2023. године као манифестацију у част Дана побједе над фашизмом шести, већ традиционални, тениски турнир дублова на теренима ТК Бања Лука.

Турнир је трајао од раног пријеподнева до касно увече, а учесници су поред одличног тениса имали прилику да се друже и уживају уз добро познати котлић и роштиљ. Такође, као и протекле године, у дружењу и тенису су учествовали и малишани.

Учешће на турниру је узело укупно 26 такмичара, односно 13 парова, а побједници и други финалисти награђени су медаљама и поклонима. За прво мјесто снаге су одмјерили парови Бајић-Гвоздерац и Гитарић-Милиновић, који су показали добру игру. Меч је завршен је у корист тениског пара Бајић-Гвоздерац резултатом 9:7.

Захваљујемо се свим учесницима, као и спонзорима без којих не би било могуће реализовати овај спортски догађај.

У наставку слиједе најзанимљивије фотографије:

banner cyr

Чланарина

Сазнајте који су услови учлањења за физичка и правна лица

Иди на страницу

Повежите се

 All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Удружење

УДРУЖЕЊЕ ИНЖЕЊЕРА ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Бања Лука, Патре 5
(Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци)
Тел. 051 221 824; Факс. 051 211 408, е-адреса: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Гдје се налазимо