Vijesti

Stručni panel iz oblasti digitalne transformacije u organizaciji Udruženja inženjera elektrotehnike Republike Srpske održan je krajem protekle sedmice na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Stručni panel je okupio predstavnike Elektrotehničkog fakulteta, ICT firme koje su prezentovale napredna digitalna rješenja, kao i kompanije i institucije koje su zainteresovane za digitalizaciju i optimizaciju svojih poslovnih procesa i rada.

Panel je otvorio počasni predsjednik Udruženja inženjera elektrotehnike Republike Srpske prof. dr Branko Dokić koji je naglasio važnost postojanja ovog udruženja i najavio nove aktivnosti u narednom periodu.

Zoran Đurić, dekan Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci, istakao je njihovu važnu ulogu u obrazovanju i formiranju kadrova za IT tržište Republike Srpske.

Svoje teme i rješenja predstavile su kompanije RT-RK, Geo INOVA, BlicNet, Asseco, Lanaco, B2 Link i Mikroelektronika.

Na kraju susreta Milan Gvozderac, predsjednik Udruženja inženjera elektrotehnike Republike Srpske, zahvalio je banjalučkom ETF-u na podršci u organizaciji ovog važnog panela, kao i ICT kompanijama na prezentaciji naprednih tehničkih rješenja.

Više informacija vezano za ovaj događaj možete pogledati na sljedćem linku.

VIDEO

U nastavku slijedi i nekoliko fotografija sa UIERS stručnog panela:

banner cyr

Članarina

Saznajte koji su uslovi učlanjenja za fizička i pravna lica

Idi na stranicu

Povežite se

All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Udruženje

UDRUŽENJE INŽENJERA ELEKTROTEHNIKE REPUBLIKE SRPSKE
Banja Luka, Patre 5
(Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci)
Tel. 051 221 824; Faks. 051 211 408, e-adresa: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Gdje se nalazimo