Vijesti

Povodom obilježavanja 60 godina postojanja Elektrotehničkog fakulteta, kao najstarijeg fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, Udruženje inženjera elektrotehnike Republike Srpske organizovalo je okrugli sto „Uloga i pozicija inženjera u društvu“.

Ovaj događaj je pored predstavnika Elektrotehničkog fakulteta okupio i predstavnike uglednih kompanija kako iz ranijeg tako i sadašnjeg vremena.

Učesnici skupa su imali priliku da iznesu iskustva iz perioda osnivanja Elektrotehničkog fakulteta, razvoja elektronske industrije u periodu Čajaveca, Kosmosa i Telekoma, kao i period razvoja novih tehologija i digitalizacije dolaskom kompanija kao što su: Lanaco, RT-RK i HTEC.

Na kraju susreta Milan Gvozderac, predsjednik Udruženja inženjera elektrotehnike, istakao je da Udruženje ima za cilj svog djelovanja dodatno obrazovanje i obuku inženjera elektrotehnike, podizanje ugleda i prepoznatljivosti elektro-inženjerskih profesija, te razvoj nauke, znanja i privrede Republike Srpske u cjelini.
Potom se zahvalio svim učesnicima i gostima na učešću, kao i sponzorima: "Restoran Lanako", "Vinarija Jungić" i "KSET" koji su pomogli u realizaciji ovog događaja.

 

banner cyr

Članarina

Saznajte koji su uslovi učlanjenja za fizička i pravna lica

Idi na stranicu

Povežite se

All demo content is for sample purposes only, intended to a live site. Any content images are the copyright of RocketTheme, or their respective rights holders, and cannot be used without prior permission. A RocketLauncher is available, which allows you to mimic this demo.

 

Udruženje

UDRUŽENJE INŽENJERA ELEKTROTEHNIKE REPUBLIKE SRPSKE
Banja Luka, Patre 5
(Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci)
Tel. 051 221 824; Faks. 051 211 408, e-adresa: kontakt@uiers.org
www.uiers.org

 

Gdje se nalazimo